Slovensko narodno gledališče Nova Gorica

Michal Rynia, Nastja Bremec Rynia, Francesco Gammino, Luca Signoretti

To the Moon and Back

Brezmejni triptih

Krstna uprizoritev

na sporedu

Za predstavo trenutno ni razpisanih terminov.

koprodukcija

MN Dance Company v sodelovanju z Zavodom GO! 2025 in SNG Nova Gorica Uprizoritev je del projekta EPK GO! 2025 Brezmejno telo.

premiera

04. junij 2023, SNG Nova Gorica, mali oder

o delu

Človeško domišljijo so vedno burile ideje o življenju izven tu in zdaj, izven tega sveta, nad možnostmi običajnega bivanja. Kako preseči samega sebe, omejitve človeškega telesa in uma, omejitve našega planeta. Potovati na druge svetove, srečati se z drugimi inteligencami, ki morda nekje obstajajo. Nekoč je človek poskušal vzpostavljati stik z življenjem izven sebe z magijskimi in religioznimi običaji, nato z znanostjo, poskusil je potovati na luno, danes pa poskuša z raziskovanjem umetne inteligence, ki naj bi dokončno presegla človeški um. Kaj nam prinaša prihodnost, je seveda negotovo, gotovo pa je, da bo človek vztrajal na svoji poti širjenja zavedanja in spoznavanja sveta ter odkrival svetove, ki so mu bili doslej neznani.

V triptihu koreografov Nastje Bremec Rynia, Michala Rynie, Francesca Gammina in Luce Signorettija bo skupina plesalcev MN Dance Company, mednarodni plesni ansambel, ki je del EPK GO 2025!, z drugimi plesalci potovala v preteklost, sedanjost in prihodnost ter tako raziskovala meje človeku dosegljivega in možnega.

festivali in gostovanja v tujini

  • Interurbán 2023, Veszprem, Madžarska, 2023

Prikaži celoten spored za predstavo

  • 04. 06. 2023 ob 20.00. SNG Nova Gorica, veliki oder. Premiera. Izven
  • 05. 06. 2023 ob 20.00. SNG Nova Gorica, veliki oder. Izven
  • 09. 06. 2023 ob 19.00. Interurbán 2023, Veszprem, Madžarska