Skoči na vsebino

Abonma za otroke

Spoštovani mali, veliki in lutkovni polžki ter starši!
Vabimo vas, da se nam pridružite, saj smo za vas izbrali številne nove gledališke dogodivščine.

Tudi v novi sezoni si bomo v sklopu abonmajev Mali polžek, Veliki polžek in Lutkovni polžek lahko ogledali posebne, zabavne, poučne, predvsem pa tehtne otroške predstave iz različnih slovenskih gledališč, ki vam bodo popestrile marsikatero soboto. 

 

Predstave, ki sestavljajo Polžkove abonmaje, bodo objavljene do konca junija 2024. 

 

Točne datume predstav bomo sproti objavljali na spletni strani našega gledališča (www.sng-ng.si) in vas o njih obveščali z mesečnim koledarjem (po elektronski ali običajni pošti).


MALI POLŽEK

5 predstav + darilna predstava za predšolske otroke ob sobotah ob 10.30 in 16.00 na velikem odru

 

VELIKI POLŽEK

5 predstav + darilna predstava za učence nižjih razredov osnovne šole ob sobotah ob 10.30 na velikem odru

 

LUTKOVNI POLŽEK                           

4 lutkovne predstave + darilna predstava za otroke od 4 do 10 let ob sobotah ob 10.30 na malem odruCenik abonmajev si lahko ogledate tukaj.

• Družinski popust: Pri nakupu enega Polžkovega abonmaja v času spomladanskega vpisa je cena Polžkovega abonmaja za vsakega naslednjega družinskega člana 15 €. Pri nakupu enega Polžkovega abonmaja v času jesenskega vpisa je cena Polžkovega abonmaja za vsakega naslednjega družinskega člana 18 €. Namenjen je izključno otrokom in njihovim staršem!

 

 • Redna cena za posamezno predstavo v okviru Malega in velikega polžka je v parterju 7 €, na balkonu 5 €; za predstavo v okviru Lutkovnega polžka 4 €.

• Manjši otroci bodo pred predstavo dobili blazino za sedež, da bodo lažje in udobneje spremljali predstavo.

• Svetujemo, da abonentsko izkaznico kupite starši tudi zase (otroka ne morete spremljati pri ogledu predstave brez abonentske izkaznice ali vstopnice). Gledališka izkušnja bo tako zanimivejša, saj se boste s svojimi otroki lahko pogovorili o vsebini in sporočilu predstave.

 

• Čim prej se odločite za primeren abonma za svojega otroka (glede na njegovo starost) in se oglasite pri blagajni gledališča, da bomo lahko v največji meri upoštevali vaše želje pri izbiri sedeža in ure ogleda predstav.

Nadaljevali bomo z risarskim natečajem. Po vsaki predstavi otroci narišejo risbo o uprizorjeni zgodbi in jo na naslednji predstavi oddajo hostesi v avli gledališča. Tik pred začetkom predstave med oddanimi risbami izžrebamo nagrajenca. Natečaj se sklene z razstavo izbranih risb ob darilni sedmi predstavi.

Da vas bomo lahko pravočasno obvestili o morebitnih spremembah v zvezi s predstavami, kot so odpovedi zaradi bolezni, vas prosimo, da posredujete svoje kontakte ob vpisu abonmaja pri blagajni gledališča (ime, priimek, naslov, telefon, mobilni telefon, e-pošta).

 

SNG Nova Gorica se zavezuje, da bo vaše podatke hranilo in čuvalo v skladu z zakonom ter jih ne bo nikomur posredovalo.

 

Program bomo spremenili le, če bomo zaradi nepredvidenih okoliščin v to primorani.