Slovensko narodno gledališče Nova Gorica

Glasbeno plesna predstava

Ukradli so mi mladost

Folklorno društvo Gartrož. Gostje Godalni kvartet Nova in VDC Nova Gorica

na sporedu

23. 2. 2019 ob 20.00. SNG Nova Gorica, veliki oder

FD Gartrož praznuje petnajsto leto svojega delovanja. Praznovanje bomo obeležili s plesno – glasbeno predstavo UKRADLI SO MI MLADOST, ki se bo odvijala 23. 2. 2019 ob 17.00 in 20.00  v veliki dvorani SNG Nova Gorica. Skupaj z gostI GODALNIM KVARTETOM NOVA  ter UPORABNIKI VDC Nova Gorica bomo postavljali tempelj delu zgodovine. Dotaknili se bomo koščka dogajanja, o katerem neradi razmišljamo in govorimo, pa vendar je še vedno pogosti spremljevalec življenja in dogajanja, morda je vedno bolj zgovoren.

Predstava je namenjena ljubezni, volji, složnosti, seveda pa tudi delu življenja, ki ga zaznamuje utrujenost, bitka, nemoč. Skozi pripoved, plesne korake, pesem ter instrumentalno glasbo, vam želimo ponuditi roko prijateljstva.

Želeli bi ostati malce skrivnostni. Naj se presenečenje pričetega večera razkrije tekom našega odvitega in vašega ogledanega dela.

 KO PA BODO LJUDSTVA SPOZNALA, KDO STE BILI, BODO OD ŽALOSTI IN PEKOČE VESTI GRIZLA ZEMLJO. MOČILA JO BODO S SVOJIMI SOLZAMI IN VAM POSTAVLJALA TEMPLJE. / Vercors

Vstopnice v prodaji pri članih FD Gartrož, tel 040 454 180.