Slovensko narodno gledališče Nova Gorica
16maj
Ponedeljek ob 20.00

Edward Albee

Kdo se boji Virginie Woolf?

SNG Nova Gorica, veliki oder

17maj
Torek ob 18.00

Matjaž Zupančič

Goli pianist ali Mala nočna muzika

SNG Nova Gorica, mali oder

20maj
Petek ob 20.00

Toon Tellegen

Čriček in temačni občutek

SNG Nova Gorica, veliki oder

26maj
Četrtek ob 20.00

Ivor Martinić

Le zaljubiti se ne smemo

SNG Nova Gorica, veliki oder

Video

 • Bolezen duše

 • In stoletje bo zardelo. Primer Kocbek

 • Čriček in temačni občutek

 • Tridesetletnice

 • Janko in Metka

 • Smrčuljčica

 • Živalske novice

 • Čarovnik iz Oza

 • Antonton

 • jerebika, štrudelj, ples pa še kaj

 • Hiša Bernarde Alba

 • Božična pesem

 • Tutošomato

 • Trojanke

 • Realisti

 • Peter Kušter

 • Ime

 • 5 kil sladkorja

Cenik

 

Cenik vstopnic v redni prodaji

Veliki oder

Mali oder

 

Parter

Balkon

 

Premiera

20 €

15 €

10–18 €

Repriza

18 €

14 €

8–14 €

Repriza s popustom**

14 €

11 €

8–14 €

Gostujoče predstave***

10–25 €

8–20 €

8–20 €

Otroške predstave

5–8 €

5–7 €

5–7 €

 

Ogled spletne predstave: 8 €

Ogled otroške spletne predstave: 3 €

** Popust za dijake, študente, upokojence in invalide; za abonente SNG Nova Gorica, Gledališča Verdi iz Gorice, SSG Trst, Gledališča Koper in Kosovelovega doma Sežana.


*** Abonenti SNG Nova Gorica imajo pri nakupu vstopnic za gostujoče predstave 20 % popust (ne velja za otroške abonmaje in Nedeljska gledališka srečanja). Popust za upokojence, dijake, študente in invalide je določen pri posamezni predstavi.

ALUMNI Univerze v Ljubljani imajo pri nakupu vstopnic za domače predstave 5 % popust. Imetniki paketa Premium NKBM imajo pri nakupu vstopnic za domače predstave 10 % popust.

 

Za uveljavljanje popustov morate predložiti ustrezno izkaznico in osebni dokument.
Popusti se ne seštevajo.

V skladu s 13. točko 1. odstavka 42. člena ZDDV-1 davek na dodano vrednost ni obračunan.

 

DARILNA VSTOPNICA

Podarite svojim bližnjim ali poslovnim partnerjem zanimivo gledališko doživetje – ogled predstave v našem gledališču. Darilna vstopnica pokriva ceno vstopnice za reprizo domače predstave na velikem odru. Za predstave, kjer je vstopnina višja, mora imetnik razliko doplačati. Darilna vstopnica ni unovčljiva.

NAČIN PLAČILA

Vstopnice lahko plačate z gotovino ali plačilnimi karticami.

PRODAJA VSTOPNIC

Vstopnice lahko kupite pri blagajni SNG Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 5, v Novi Gorici, ki je odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00 ter uro pred začetkom predstav (T 05 335 22 47, E ) ali preko SPLETNE PRODAJE.    


REZERVACIJA VSTOPNIC

Vstopnice je mogoče rezervirati pri blagajni gledališča, po telefonu (05 335 22 47) ali e-pošti (). Rezervirane vstopnice morate dvigniti pri blagajni dan pred predstavo, sicer jih vrnemo v prodajo, če je zanje povpraševanje. 
 

POPUSTI

Za upokojence, dijake, študente,  invalide, abonente SNG Nova Gorica, Gledališča Verdi iz Gorice, SSG Trst, Gledališča Koper in Kosovelovega doma Sežana ter ALUMNE Univerze v Ljubljani in imetnike paketa Premium NKBM po ceniku.
Popusti se ne seštevajo. 

 

FaceTeater - posebna ugodnost za dijake in študente

S kartico FaceTeater si dijaki in študenti lahko ugodneje ogledajo tri predstave, ki si jih izberejo sami. Kartico prejmejo pri blagajni gledališča, predložiti pa morajo potrdilo o statusu. S kartico FaceTeater si prvi dve izbrani predstavi ogledajo za samo 7,5 € na predstavo, ogled tretje predstave pa jim podarimo (vstopnice za izbrane predstave sproti kupijo in prevzamejo pri blagajni gledališča). Izbirajo lahko med predstavami, ki so v sporedu na naši spletni strani (www.sng-ng.si) označene z znakom 
faceteater jpg, spored 
 

 

ORGANIZIRAN OBISK ZA SKUPINE

Za zaključene skupine (predšolske, šolske ali druge skupine) je mogoč obisk predstav po dogovoru. Za termin zaključene predstave ali za poljubno število vstopnic za večerne predstave se lahko dogovorite v službi za organizacijo (T 05 335 22 04, M 051 634 946, E organizacija@sng-ng.si) ali pri blagajni gledališča (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si).

 Organizirane skupine preko vrtcev in šol
Predšolski otroci in učenci 1. triade OŠ: predstave za otroke 4 €.
Učenci (2. in 3. triada OŠ), dijaki in študenti: domače predstave od 5 do 7 €, gostujoče predstave od 7 do 10 €.
Spremljevalci prejmejo vstopnico brezplačno (en spremljevalec na 15 učencev oz. 20 dijakov).

Organizirane skupine odraslih
Skupine nad 10 oseb imajo približno 20 % popust pri ceni vstopnice.
Koordinator skupine naroči, plača in prevzame vstopnice pri blagajni (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si) po dogovoru oz. najpozneje dan pred predstavo. 

Popusti se ne seštevajo!

 

BREZPLAČNE VSTOPNICE

Za člane ZDUS, DGKTS, DSR, ITI  ter za študente AGRFT in Akademije umetnosti UNG
Za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) pripada ena brezplačna vstopnica članom naslednjih društev: ZDUS (Združenje dramskih umetnikov Slovenije), DGKTS (Društvo gledaliških kritikov in teatrologov Slovenije), DSR (Društvo slovenskih režiserjev), ITI (International Theatre Institute) ter študentom AGRFT in Akademije umetnosti UNG. Ob prevzemu vstopnice morate pri blagajni gledališča predložiti ustrezno dokazilo in osebni dokument.

Za brezposelne
Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za brezposelne so na voljo pri blagajni gledališča pred začetkom predstave, če ta ni razprodana. Za prevzem vstopnice je potrebno predložiti veljavno potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje in osebni dokument.

Za invalide na invalidskih vozičkih

Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za invalide na invalidskih vozičkih so na voljo pri blagajni gledališča. Prostor, primeren za invalidske vozičke, je omejen, zato vas prosimo za predhodno rezervacijo (T 05 335 22 47).

VSTOPNICE ZA OTROKE

Otrokom, starim manj kot 3 leta, ne priporočamo ogleda predstav. Malčki težko zbrano spremljajo predstavo in zato pogosto z jokom ali nemirom motijo njen potek. Če pa se jih starši vendarle odločite pripeljati na predstavo, potrebujejo za ogled vstopnico. 

ZA ZAMUDNIKE

Vstop v dvorano po začetku predstave ni mogoč, ker moti tako igralce kot gledalce (denarja ne vračamo). Izjemoma je zamudnikom vstop dovoljen na balkon, če so tam na voljo prosti sedeži. Tistim, ki si predstave zaradi zamude niso ogledali, ne vračamo denarja.  

BLAGAJNA GLEDALIŠČA

Je odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00 ter uro pred začetkom predstav.
T 05 335 22 47, E

V času vpisa abonmajev je blagajna gledališča odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 18.00, ob sobotah od 10.00 do 13.00 ter uro pred začetkom predstav.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.