Slovensko narodno gledališče Nova Gorica
03junij
Sobota

15junij
Četrtek ob 20.00

Mihail Bulgakov, Nona Ciobanu

Mojster in Margareta

SNG Nova Gorica, veliki oder

22junij
Četrtek ob 20.00

Mika Myllyaho

Kaos

SNG Nova Gorica, veliki oder

06julij
Četrtek ob 21.00

Iztok Mlakar

Tutošomato

Amfiteater gradu Kromberk

Video

 • Neustrašne

 • Antigona

 • Perpetuum mobile

 • Mojster in Margareta

 • Pet vrst tišine

 • Nenadoma, reka

 • Pravljice našega otroštva

 • Janko in Metka

 • Smrčuljčica

 • Živalske novice

 • Čarovnik iz Oza

 • Antonton

 • Bolezen duše

 • In stoletje bo zardelo. Primer Kocbek

 • Čriček in temačni občutek

 • jerebika, štrudelj, ples pa še kaj

 • Božična pesem

 • Tutošomato

Cenik

 cenik vstopnic, 22,23

Za uveljavljanje popustov morate predložiti ustrezno izkaznico in osebni dokument.
Popusti se ne seštevajo.

V skladu s 13. točko 1. odstavka 42. člena ZDDV-1 davek na dodano vrednost ni obračunan.

 

DARILNA VSTOPNICA

Podarite svojim bližnjim ali poslovnim partnerjem zanimivo gledališko doživetje – ogled predstave v našem gledališču. Darilna vstopnica pokriva ceno vstopnice za reprizo domače predstave na velikem odru. Za predstave, kjer je vstopnina višja, mora imetnik razliko doplačati. Darilna vstopnica ni unovčljiva.

NAČIN PLAČILA

Vstopnice lahko plačate z gotovino ali plačilnimi karticami.

PRODAJA VSTOPNIC

Vstopnice lahko kupite pri blagajni SNG Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 5, v Novi Gorici, ki je odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00 ter uro pred začetkom predstav (T 05 335 22 47, E ) ali preko SPLETNE PRODAJE.    


REZERVACIJA VSTOPNIC

Vstopnice je mogoče rezervirati pri blagajni gledališča, po telefonu (05 335 22 47) ali e-pošti (). Rezervirane vstopnice morate dvigniti pri blagajni dan pred predstavo, sicer jih vrnemo v prodajo, če je zanje povpraševanje. 
 

ORGANIZIRAN OBISK ZA SKUPINE

Za zaključene skupine (predšolske, šolske ali druge skupine) je mogoč obisk predstav po dogovoru. Za termin zaključene predstave ali za poljubno število vstopnic za večerne predstave se lahko dogovorite v službi za organizacijo (T 05 335 22 04, M 051 634 946, E organizacija@sng-ng.si) ali pri blagajni gledališča (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si).

Organizirane skupine preko vrtcev in šol
Otroci vrtcev 4 €
Učenci, dijaki in študenti: domače predstave 5 €, gostujoče predstave 7 €
Spremljevalci prejmejo vstopnico brezplačno (en spremljevalec na 15 učencev oz. 20 dijakov).

Organizirane skupine odraslih
Skupine nad 10 oseb imajo približno 20 % popusta pri ceni vstopnice.
Koordinator skupine naroči, plača in prevzame vstopnice pri blagajni (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si) po dogovoru oz. najpozneje dan pred predstavo. 

Popusti se ne seštevajo!

 

BREZPLAČNE VSTOPNICE

Za člane ZDUS, DGKTS, DSR, ITI, ETC  ter za študente AGRFT in Akademije umetnosti UNG
Za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) pripada ena brezplačna vstopnica članom naslednjih društev: ZDUS (Združenje dramskih umetnikov Slovenije), DGKTS (Društvo gledaliških kritikov in teatrologov Slovenije), DSR (Društvo slovenskih režiserjev), ITI (International Theatre Institute) ter študentom AGRFT in Akademije umetnosti UNG. Ob prevzemu vstopnice morate pri blagajni gledališča predložiti ustrezno dokazilo in osebni dokument.

Za brezposelne
Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za brezposelne so na voljo pri blagajni gledališča pred začetkom predstave, če ta ni razprodana. Za prevzem vstopnice je potrebno predložiti veljavno potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje in osebni dokument.

Za invalide na invalidskih vozičkih

Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za invalide na invalidskih vozičkih so na voljo pri blagajni gledališča. Prostor, primeren za invalidske vozičke, je omejen, zato vas prosimo za predhodno rezervacijo (T 05 335 22 47).

VSTOPNICE ZA OTROKE

Otrokom, starim manj kot 3 leta, ne priporočamo ogleda predstav. Malčki težko zbrano spremljajo predstavo in zato pogosto z jokom ali nemirom motijo njen potek. Če pa se jih starši vendarle odločite pripeljati na predstavo, potrebujejo za ogled vstopnico. 

ZA ZAMUDNIKE

Vstop v dvorano po začetku predstave ni mogoč, ker moti tako igralce kot gledalce (denarja ne vračamo). Izjemoma je zamudnikom vstop dovoljen na balkon, če so tam na voljo prosti sedeži. Tistim, ki si predstave zaradi zamude niso ogledali, ne vračamo denarja.  

BLAGAJNA GLEDALIŠČA

Je odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00 ter uro pred začetkom predstav.
T 05 335 22 47, E

V času vpisa abonmajev je blagajna gledališča odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 18.00, ob sobotah od 10.00 do 13.00 ter uro pred začetkom predstav.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.